Wij zijn een verfrissend Online Bureau uit Hierden.
We bouwen Websites die Werken.
We creëren Online Sales Funnels.
Doen aan Facebook Adverteren en e-mailmarketing en geven online advies.

En we hebben een missie:

Alle regionale ondernemers en ZZP-ers voorzien van een professionele website. Die goed werkt en er goed uitziet, voor een eerlijke prijs. En waar je trots op bent.

Want te vaak komen we nog websites tegen die -sorry-dat-we-het-zeggen- er écht niet uit zien. En dat vinden potentiële klanten ook.

Dat willen we niet. Dat verdienen wij regionale ondernemers niet. Dus dat moet…en kan anders.

Ben je trots op jouw huidige website? Ja of nee?

 

➜ Waarom is dit zo belangrijk?

Nou, de eerste kennismaking van jouw bedrijf is 90% via jouw website. Dus dan moet de eerste indruk absoluut goed zijn. Je krijgt vaak geen tweede kans.

➜ Hoe krijgen wij dit voor elkaar?

Wij kunnen voor zowel de ZZP-er als het MKB een passende oplossing bieden. We willen dat ieder bedrijf de mogelijkheid heeft om een goed verzorgde website te laten maken. Ook qua budget. En geen 12 in een dozijn website, maar een website waar je een goed gevoel van krijgt. En jouw klanten ook. Een website die goed vindbaar is, technisch top en je klanten oplevert.

En dat daar een eerlijke prijs tegenover staat.

Dat willen we graag! Voor ieder budget iets moois kunnen aanbieden!

Wij willen eerst gaan inventariseren welke Regionale bedrijven in Harderwijk, Hierden, Ermelo, Putten, Zeewolde, Nijkerk en Nunspeet wel een nieuwe website kunnen gebruiken.

Daar hebben we jullie hulp voor nodig. Ken jij of heb jij een bedrijf die nog geen website heeft of waar een nieuwe website geen overbodige luxe is.

Of wil je geheel vrijblijvend ons advies over jouw huidige of nieuwe website?

Let us know en #stayfresh

jacco@refreshed.nl

www.refreshed.nl